piatok 1. januára 2010

Vlny sú v lete SEXY!

Hľadáš správny účes na letné balenie chalanov ? Stav na VLNY !!!

Takže baby,je načase odložiť žehličku na vlasy bokom a trochu si zaexperimentovať s vlnami. Vyskúšaj tieto účesy a zaboduješ !

Špirálovité kučery (Vanessa Hudgsen)

Je to vzdanie holdu 80-tym rokom ale s modernou úpravou, ako napríklad u hviezdy Vanessy Hudgens. Tento najhravejší účes pristane najviac vlasom polodlhým, s maximálnou dĺžkou niečo pod plecia,ale aj pre dlhšie.

Ako na to:
Taktiež v podstate nenáročný účes, potrebuješ len kulmu s čo najmenším objemom, napr. 19mm. Pracuj so suchými vlasmi, nezabudni však na sprej, či tužidlo do vlasov. Pramene rozdeľ na čo najužšie a každý prameň zatoč vo zvislom smere. Až potom ich natoč na kulmu. Čím sú pramienky užšie, tým budú kučery bláznivejšie. Veselé natáčanie!

„Boho“ vlny (Ashley Tisdale)


Alebo aj bohémske vlny sú presným opakom čo sa týka serióznosti. Zdá sa, že polovica amerických filmových a speváckych hviezd žiadny iný účes ani neuznáva.Nezaostáva medzi nimi ani Ashley Tisdale.Ak máš jemné vlasy, tak ti bol tento účes zoslaný z nebies - takéto vlny dodajú tvojim vlasom ilúziu objemu. Účes najlepšie ukáže, ak sú vlasy ostrihané trochu do postupna, hlavne okolo tváre ich nenechávaj rovnakej dĺžky.

Ako na to:

Azda najjednoduchšie z vĺn, hlavne, ak sú vlasy prirodzene trochu zvlnené. Stačí vstreknúť do mokrých vlasov iba prípravok na zintenzívnenie štruktúry vlasov a nechať uschnúť, poprípade si upleť vrkoč z mokrých vlasov a nechaj vlasy uschnúť.Ak ti vlasy tak ľahko nedržia, pretože sú ťažké a husté, pomôž si väčšou kulmou, pričom náhodné alebo iba vrchné pramene natáčae v zvislom smere, asi 10cm od korienkov vlasov.


Hollywoodske vlny (Miley Cyrus)


Nepochybne sú to najsexi vlny zo všetkých. Takýto účes si vyskúšala hádam každá dlhovlasá celebrita.
Tento účes je pre husté vlasy ako stvorený. Stačí sa už len rozhodnúť, akej veľkosti si chceš vlny vytvoriť.

Ako na to:
Aj keď tento účes vyzerá zložito,nie je. Treba si naň len vyhradiť viac času, samozrejme v priamej úmere s hrúbkou vlasov. Môžeš použiť aj takzvané „velcro“ natáčky, ale aj iné, s väčším objemom, či kulmu s väčším priemerom. Nezabudni na tužidlo do vlasov, a to hneď po umytí! Vlasy v natáčkach poriadne vyfúkaj a „voalá“!

Žiadne komentáre: