nedeľa 3. januára 2010

Chceš biť BARBIE?postupuj podľa pokynov...


Make-up a zázračné farbičky patria k štandardnej výbave väčšiny žien. Štýl líčenia je otázkou osobného vkusu. Niekto má rád výraznejšie líčenie, iný dáva prednosť nenápadnému zvýrazneniu. Pokiaľ patríte práve k tej skupine žien, ktoré dávajú prednosť len jednoduchému prirodzenému vzhľadu, dokážeme vám, že aj vy môžete siahnuť po kozmetike bez obáv, že sa z vás stane zmaľovaná Barbie.


Nádherná v okamžiku
Jednoduché prirodzené líčenie zvládnete s trochou cviku v niekoľkých minútach. Jeho hlavný prínos je v tom, že vaša pleť bude mať zjednotenú farbu a budete pôsobiť upravene, no nie provokatívne. Takáto jednoduchá úprava zovňajšku by mala patriť medzi základné procedúry každej dámy. S trochou cviku zaberie skutočne len pár sekúnd.

Podklad je nutnosťou
Základné ošetrenie pleti hydratačným krémom azda nemusíme pripomínať. Potom vám už postačí len kvalitný make-up podľa tónu vašej pleti, korekčná tyčinka a púder.

Najskôr naneste niekoľko kvapiek make upu na tvár a dokonale rozotrite do stratena. Drobné chybičky pleti zakryte korekčnou tyčinkou a celý make-up zafixujte púdrom. Potom už postačí len riasenkou zvýrazniť oči a použiť lesk na pery, ktorý im dodá lákavý objem. Hotovo. Neubehlo ani 5 minút a váš make-up ne-make- up je hotový...

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

hi, new to the site, thanks.