streda 6. januára 2010

Krásny mejkap pre brunetky aj blondínky

Tyrkysová blond kráľovná
Čo potrebujete: tyrkysový práškový očný tieň, svetlomodrý tieň, neónovo fialový očný tieň, maskaru, bielu kajalovú ceruzku, bronzer, ružový lesk na pery

Postup: Na celé horné viečko naneste tyrkysový očný tieň tak, aby pri vnútornom kútiku bola farba jemnejšia. Vonkajší kútik zvýraznite fialovým tieňom, ktorý šikmým plochým štetcom veďte až k vnútornému kútiku spodného viečka. Hustejším štetcom ostré línie rozmažte. Do vnútorného kútika aplikujte trocha svetlomodrého tieňa, pohľad sa tak rozžiari a dostane iskru. Bielou kajalkou obkreslite spodné viečko. Líčenie môžete doladiť aj nanesením svetlomodrého tieňa tesne pod obočie, tiene však opäť rozmažte, aby sa prechody zmiernili. Už len dve vrstvy maskary a letný party look je hotový!



Fialová mystika pre brunetky
Čo potrebujete: duo svetlejšieho a tmavšieho fialového očného tieňa,, tmavofialovú kajalovú ceruzku, maskaru

Postup: Tmavovláskam pristanú rôzne odtiene fialovej, a nielen na oblečení. Ak potrebujete nudnému outfitu dodať trochu farby, spoľahnite sa na duo fialových očných tieňov. Celé horné pohyblivé viečko až po záhyby stačí rozžiariť pomocou intenzívnej fialovej, ktorou tiež pomocou plochého šikmého štipca obkreslíte aj spodné viečko. Na zvyšok horného viečka naneste svetlofialový alebo levanduľový očný tieň. Pre trochu dramatickosti zvýraznite oči ešte fialovou kajalovou ceruzkou alebo tekutou linkou, nechajte chvíľu zaschnúť a mihalnice pretrite jemne maskarou.




Žiadne komentáre: