utorok 5. januára 2010

Hviezda ★ tohto leta

Chceš byť aj v lete krásna a bojíš sa z domu vyjsť bez make-upu? My to chápeme, a tak ti poradíme pár vyskúšaných tipov ako na to, aby sa ti líčenie neroztieklo. Nezabúdaj, že sa v horúcich dňoch nepotí len tvoja duša a telo, ale predovšetkým tvoja pleť!
5 základných pravidiel pre letný make-up
Šetri s líčidlami!
Skôr než vrstvu make-upu skús ľahké opálenie slnkom.
Nakúp si vodeodolné líčidlá.
Podkladový krém užívaj len v núdzi.
Najlepšie pre letné dni sú matujúce líčidlá!
Samoopaľovací krém
Pre krásnu hnedú pleť bez slniečka a make-upu skús samoopaľovací krém. Ideálne sú tónovacie krémy s ľahším zložením. Nedokážu síce zakryť prípadné nedostatky, ale krásne zjednotia a ozdravia tón tvojej pleti!
Červeň na líca
Kúp si radšej sypkú, a aj tak ju používaj s mierou! Pozor: mastná červeň na líca v kombinácii s potom vytvorí na tvojej tvári farebné mapy. Ak chceš byť perfekcionistka, tak si kúp tónovacie perly. Na štetec sa nanesie len jemná vrstva farby, ktorá potom pôsobí prirodzene.
Púder
Púder v lete rozhodne nevynechávaj. A vieš prečo? Dokáže vsiaknuť nadbytočnú mastnotu aj pot. Vyskúšaj: aby ti v horúcich dňoch vydržali očné tiene a linky, popráš si púdrom očné viečka.
Lesk na pery
Aj tvoje pery v lete trpia. Asi ti budú pripadať upotené, ale radšej než ťažký lesk použi trblietavý balzam na pery. Dobrý tip: najprv pery obtiahni konturovacou ceruzkou, potom nanes ľahký farebný lesk aplikátorom. Zabrániš tak rozpíjaniu farby.


Žiadne komentáre: