streda 6. januára 2010

Super hviezdne účesy, ktoré zvládneš aj sama doma

Najvyytanejšie účesy hviezd si môžeš urobiť aj ty sama v pohodlí svojho domova. :)

Romantické vlnky podľa Demi Lovato
Tento účes je ideálny pre baby s jemne vlnitými vlasmi, na ktorých drží typ hebkých vlniek výborne. Hodí sa babám s dlhšou ofinou, ale aj tým bez ofiny. Základom sú však zdravé, silné vlasy v jednotnej farbe.

Pomôcky: Veľké natáčky (klasické alebo horúce), sprej na dodanie objemu, lesk na vlasy.

Postup: Suché umyté vlasy postriekaj sprejom na dodanie objemu, ten poriadne vmasíruj do pramienkov. Zohrej natáčky alebo použi klasické veľké. Stredne hrubé pramienky starostlivo nakrúť na natáčky a zafixuj ich pinetkami alebo štipcami, aby pevne držali. Nechaj pôsobiť hodinu a ešte nakrútené vlasy prestriekaj lakom na vlasy. Po chvíli môžeš opatrne vybrať natáčky, uhladiť vrchné vlásky a dopriať im dávku lesku na vlasy.Ofinu stačí len rozčesať, poprípade prežehliť a prelakovať kvalitným lakom na vlasy.

****

Roztomilý drdol ako Paris Hilton
Výborný účes, ak práve nemáš chuť na nič kreatívnejšie a komplikovanejšie. Navyše, je ideálny aj keď si nestíhaš umyť vlasy. Účes podobný tomu, ktorým sa na obrázku pýši Paris Hilton, vykúzliš za pár minút. Chceš vedieť ako na to ?


Pomôcky: Lak na vlasy, kefa, gumička, množstvo drobných vláseniek a sponiek z drogérie,čelenka
Postup: Vlasy prečeš, vpredu natupíruj a rozdeľte na cestičku nabok. Vlasy zopni nenápadnou gumičkou a jednotlivé tenké pramienky nakrúcaj na prsty. Vzniknuté
prstence upevňuj sponkami. Ak chceš dodať vlasom ešte väčší objem a bohatosť, každý pramienok pred nakrúcaním na prst natupíruj a až potom začni tvoriť lokničku. Neboj sa, ak bude účes pôsobiť strapato, je to žiaduce. Stačí, ak budú krásne uhladené vrchné vlásky. Aby vydržal čo najdlhšie, zafixujte ho lakom na vlasy.Predok vlasov môžeš vyžehliť a k účesu pridať ešte aj čelenku tak ako Paris.

****

Sexi chvost podľa Hayden Panettiere
Po lesklej zdravej hrive, akú s hrdosťou ukazuje známa herečka Hayden Panettiere , túži nejedna z nás. Vyčariť si podobný skvost však vôbec nie je komplikované a nezaberie ti to viac času než rekordných päť minút. Stihneš to aj za menej ?

Pomôcky: hrebeň na tupírovanie, širokú kefu na rovné vlasy, sponky, nenápadnú gumičku, lesk na vlasy.

Postup: Polodlhé až dlhé vlasy prečeš v predklone, potom ich vykefuj dohladka a ofinu oddeľ cestičku nabok. Vrchné vlasy pri korienkoch natupíruj, vytvor chvost a spevni ho gumičkou. Jeden pramienok však nechaj voľný, aby si ním mohla obkrútiť chvost. Stačí už len zafixovať sponkami a prestriekať troškou lesku na vlasy.



Žiadne komentáre: