streda 6. januára 2010

Nalíčená za 15 minút

Denní krém
- po dôkladnom očistení pleti nanes svoj denný krém masážnymi pohybmi, chvíľku počkaj kým krém vsiakne a zbytky krému odsajte paprierovou vreckovkou.

Korektorová tyčinka
- pupáčiky, pigmentové škvrny, rozšírené žilky, tmavé kruhy pod očami prekry korekčnou tyčinkou, ktorá by mala byť o stupienok svetlejšia ako tvoj make-up.

Pleťový podklad , Make-up
- make-up, odpovedajúci tónu tvojej pleti rozotrie hubkou po celej tvári. Hubkou prejdi dostratena cez špičku brady. Dávaj pozor na to aby na krku nevznikol rámček.

Púder
- kvalitným štetcom nanes na pleť sypký transparentný púder. Na pleti nesmú zostať žiadne lesklé miesta. Ľahko popráš aj očné partie a pery.

Klieštiky na mihalnice - ešte predtým ako si nanesieš očné tiene, použi na mihalnice klieštiky na mihalnice

Tiene na oči
- na viečka nanesieš tieň na oči. Na dolnom viečku pod riasami a vo vnútornom kútiku oka ho vatovou tyčinkou rozotri do stratena.

Očná linka
- na hornom viečku tesne pod riasami nakresli kajalovou ceruzkou alebo tekutým eyelinerom jemnú linku.

Špirála na oči
- najprv nanes farbu pomocou špirály iba na končeky rias a nechaj ju trosku zaschnúť a potom špirálou prejdi dolné aj horné riasy, vrátane všetkých jemných chĺpkov. Špeciálnym hrebienkom zlepené riasy rozčeš.

Obočie
- hrebienkom uprav obočie a potom ho krátkymi ťahmi ceruzkou zvýrazni.

Rúž/Lesk
- smerom od stredu tváre ku spánkom nanes rúž, ale ešte pred tým si obtiahni pery kontúrovacou ceruzkou. Zober si papierovú vreckovku a stisni ju medzi zubami a potom nanes ešte jednu vrstvu rúžu, prípadne lesk.

1 komentár:

Liliana povedal(a)...

to uz bude trvat ale dlhsie nez 15minut u mna :)))