štvrtok 30. decembra 2010

Uprac si šatník!

š
Uprac si konečne skriňu ! Aj takéto reči počúvame od svojich rodičov. Ale ako si milión svojich handier napratať do skrine? Ako usporiadať veci tak aby boli po ruke, a neboli pokrčené alebo nahádzané len tak v skrini? Poďme si povedať pár typov na poriadok.


Kam so sezónnymi vecami?

Poznáte to je leto a vám v skrini zavadzia zimná bunda a oteplovačky, alebo naopak. Ako tieto veci uložiť tak aby neprekážali? Mali by byť uložené buď v skrinke ktorú máte voľnú. Ak však nemáte takúto k dispozícii je vhodné tieto veci uložiť na spodok skrine alebo úplne navrch, podla toho akú máte, pretože veci, ktoré potrebujete musia byť vzdy poruke. To jest v strede skrine.



Čo zavesiť na vešiaky?

Na vešiakoch by sme mali mať kabátiky alebo bundy, avšak mali by na nich byť aj krčivé veci, ktoré neznesú byť v skrini uložené, lebo sa pokrčia, alebo veci ktoré nosíme častejšie prípadne veci adekvádne sezóne ( v lete letné, v zmime zimné )


Čo uložiť na poličku?

Na poličke môžme mať veci, ktoré sú nekrčivé a nevadí im byť zložené dlhšiu dobu. Väčšinou sú to veci, ktoré nenosíme každodenne. (napr. pyžamá, svetre a pod.) Na poličky by sme mali uložiť šperky, bižutériu, a doplnky aby sme ich mali vždy poruke. Preto by nemali v skrini chýbať.

Kam s topánkami

Je celkom hit mať uložené topánky s krini, ale je to nehygienické, pretože každému sa nohy potia a často obuv zápácha, hlavne od materiálov, ktoré takto regujú na pot. Preto ak sa rozhodneme dať obuv do skrine mala by byť v samostatných škatuliach.

Žiadne komentáre: